Synttäripaketit


Juhlat joskus kiva pitää muuallakin kuin kotona. Arkkitehtuuri- ja muotoilukoulu Kidekossa järjestettävien synttärityöpajojen kesto on kaksi tuntia, joista ensimmäinen on Kidekon ohjaamaa rakentelua ja toinen tunti omaa synttäriohjelmaa. Kidekoon voi sankari perheineen tuoda paikan päälle juuri ne koristeet ja tarjoilut, jotka itse haluaa ja kiva ja laadukas ohjelma takaa sankarille ja vieraille ikimuistoisen syntymäpäivän. Pysymme kaikki samassa tilassa sekin on mukavaa. Synttärityöpajoissa valittavana suosittu karkkitiedepaja, rintamerkkipaja, tai Fashion-työpaja, jossa suunnitellaan ja valmistetaan joko oma koru tai pieni muotilaukku.

Kideko järjestää lasten syntymäpäiviä keskiviikkoisin klo 17.30 – 19.30 (tai klo 17 – 19) ja sunnuntaisin klo 13 – 15 sekä klo 16 – 18.

Syntymäpäiväpaketti sisältää työpajan ohjauksen, materiaalit ja kivat itsevalmistetut kotiinviemiset! Pienille lapsille suosittelemme synttärin kestoksi 1,5 tuntia. Hinta on ma-to 240€ 10 henkilöä ja pe-su sekä arkipyhät 270€. Lisähenkilöt maksavat 10€/hlö.